Family guy minden évad

Itt fönt van a family guy összes évad amerikai fater összes és cleveland show összes évadja. Ha bármilyen kérdésed van írj erre az email címre: gatyamadzag@citromail.hu

7.évad

fg_s7_.jpg

A megtekintés ingyenes

1.rész

Fektuális szerelem

megtekintés mp4

Brian új lánnyal randevúzik, ám Stewie tanácsára semmit nem akar elkapkodni. Ezzel azonban csak Cleveland karjaiba kergeti a nőt. Brian mindent megtesz, hogy visszaszerezze, még ha Cleveland exnejét, Lorettát is be kell vetnie hozzá.

0701.png

2.rész

Peter és Jézus

megtekintés mp4

Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más, mint maga Jézus.

0702.png

3.rész

Út Németországba

megtekintés mp4

Mort Goldman véletlenül belekerül Stewie időgépébe. Így Briannel kénytelenek utánamenni, egyenesen 1939-be, a náci Németországba. Sok kaland közepette keresik a jelenbe visszatérés lehetőségét.

0703.png

4.rész

A baba marad

megtekintés mp4

Peter teletankolja a családi autót, és elindul a Griffin-família, hogy megnézzék a Grand Canyont. Egyetlen gond van: Stewie-t otthon felejtették.

0704.png

5.rész

A két Brian

megtekintés mp4

Peter a Jackass című TV-műsor saját változatát csinálja otthon, emiatt Brian megsérül. A család véleménye az, hogy Brian már túl öreg, és vesznek egy fiatalabb kutyát helyette. Mindenki kedveli őt, kivéve Stewie-t.

0705.png

6.rész

Harmadik osztály meséi

megtekintés mp4

Peter mindenáron szeretné, ha előléptetnék, de ehhez ki kell járnia a harmadik osztályt. Frank Sinatra Jr. visszatér Quahogba, hogy Briannel közösen nyisson egy éjszakai mulatót.

0706.png

7.rész

Az óceán gyöngye dalol

megtekintés mp4

Bonnie, Joe felesége végül megszüli a gyermekét: egy kislányt, akibe Stewie halálosan szerelmes lesz. Joe kölcsönt vesz fel egy uzsorástól, és hogy visszafizesse, Mr. Pewterschmidt-et készül kirabolni.

0707.png

8.rész

Családi buzi

megtekintés mp4

Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol véletlenül megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.

0708.png

9.rész

A szörp lecsúszot

megtekintés mp4

Peter egy golfozás alkalmával találkozik O.J. Simpsonnal. Összebarátkoznak, és magához költözteti, a városka lakóinak felháborodására.

0709.png

10.rész

Hírheraszony

megtekintés mp4

Lois a FOX News-nál kezd el dolgozni, ahol segédkezik Michael Moore legújabb leleplező filmjének elkészítésében. Peter pedig arra használja fel neje kapcsolatait, hogy saját rajzfilmjét műsorra tűzhesse.

0710.png

11.rész

Nem minden kutya megy a mennybe

megtekintés mp4

Meg hívő keresztény lesz, és minden erővel azon van, hogy megtérítse az ateista Briant. Stewie ideges lesz, amikor a Star Trek: Az új generáció közönségtalálkozóján nem hagyják, hogy feltegye kérdéseit, ezért aztán túszul ejti az egész csapatot.

0711.png

12.rész

A Drog helyzet

megtekintés mp4

Briant kábítószerbirtokláson kapják, s ezután kampányol a marihuána legalizálásáért. Adam West ezt törvénybe iktatja, s az egész város füstölni kezd. Emiatt viszont Mr. Pewterschmidt elveszíti vagyona nagy részét, s minden erejével a betiltásért lesz.

0712.png

13.rész

Stew roidok

megtekintés mp4

Amikor Susie, Joe-ék lánya simán lenyomja őt, Stewie elkezd konditerembe járni Peterrel. De nem sejti, hogy Peter titokban anabolikus szteroidokat szedet vele. Chris randevúzni szeretne az iskola legnépszerűbb lányával.

0713.png

14.rész

Brian és Conrad

megtekintés mp4

Brian teljesen maga alatt van, amikor megtudja, hogy volt barátnője, Gillian, férjhez megy, ráadásul egy sorozatsztárhoz.

0714.png

15.rész

A három mese

megtekintés mp4

Peter saját verzióban elmeséli Stephen King három művét: az Állj mellém, a tizenkét éves Peter, Joe, Cleveland és Quagmire története; a Tortúra, középpontjában Brian és Stewie áll, A remény rabjai, főhősei pedig Peter és Cleveland.

0715.png

16.rész

A Griffin Peterson nevű fickó

megtekintés mp4

Peter egy jósnőnél azt az információt kapja, hogy előző életében egy Griffin Peterson nevű nemesúr volt, aki szerelmes volt Lady Redbushba. Ám a gonosz angliai Stewart király miatt a gyarmatokra emigrált, egyenesen Quahogba.

0716.png

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 18
Tegnapi: 12
Heti: 30
Havi: 601
Össz.: 313 324

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Family guy 7.évad
Family guy minden évad - © 2008 - 2018 - familyguyhun.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »